A really bad day

Först och främst. Förlåt. Lovade igår att lägga ut och visa er vad jag fick hem i posten. Men, när jag kom hem efter gymmet så var det mörkt ute och alla bilder blev kassa. Så det blev inget med det.
När jag kom hem idag efter skolan gick jag och la mig så blev inget med de idag heller. Men har inte ens packat upp paketen så visar det imorgon. Ska verkligen ta mig tid till det.

Iallafall. Idag har varit en riktig kass dag för mig. En sådär riktig dålig dag där inget går som man vill.
Dålig dag i skolan, gymmet gick dåligt, tappade ett glas, slog i huvudet i dörren (nu en riktig bula), ont i magen och känner bara att allt är piss. Men visst får man ha någon sån dag ibland?
Får hoppas att det dröjer ett bra tag innan jag får en sånhär dag igen..

Känner mig galet stressad över saker jag måste göra. Vanligtvis brukar man säga att det är så lång tid tills tex nästa resa eller liknande men nu känner jag att jag har så mycket att göra så jag inte vet om jag hinner???
Iallafall, nu ikväll måste jag ägna tid åt engelska. Har ett tal som jag ska redovisa inför klassen imorgon och jag har en del kvar.. Sen på måndag har jag prov i naturkunskap. Matteprov på torsdagen. Sen veckan därpå är det läger i 3 nätter. Historia inlämning etc.

Hoppas alla ni mår bra iallafall och har en bättre dag än mig. Pussar och kramar

Gillar

Kommentarer