Alla hjärtans dag tips!

Nu på onsdag är det ju alla hjärtans dag! Ni som inte har en partner att vara med kanske väljer att fira med en vän eller bara ta det lugnt på egen hand. Unna dig något fint eller kanske bara handla lite godis och se en film? Så blir det nog för mig iallafall, haha!

Här har jag ett jättebra tips till er! Till en pojkvän, pappa, morfar/farfar eller bara en bra killkompis. Detta är en jättefin exklusive presentbox från Henry Of Sweden (LÄNK). Boxen innehåller 1 slips i siden, 1 näsduk som också är i siden och sen ett par manschettknappar. Det finns fler färger att välja på, men den röda är ju perfekt till alla hjärtans dag.

Jag ska ge denna till min pappa och jag tror att han kommer att tycka den är jättefin. Min systers sambo är också helt galen i mode, slipsar och i att klä upp sig så jag tror att denna fast i den blåa färgen blir jättebra till honom i julklapp! Hoppas inte han ser detta då.. Haha!

Jag har fixat en rabattkod till er, så om ni använder koden "ELIN20" så får ni 20% rabatt på alla presentboxar! Hur bra? :D

Gillar

Kommentarer

S
,
​hej, nu är veckans blogg igång igen. Var gärna med! 😊 vinnaren visas för 100+ läsare, kram! http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30962376#comments​
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Men nej så bra 😃

nouw.com/cassandraharaldsson