ÄNTLIGEN!

Hej mina fina!
Hoppas allt är bra med er. Jag har haft full rulle idag och faktiskt inte ens tänkt på bloggisen.. Imorse när jag vaknade så stack jag och mamma på cirkelträning (en nära döden upplevelse). Efter det kom vi hem, duschade, gjorde v oss och grejade lite. Sen åkte vi på Kalas, Olle fyllde nämligen 10 år häromdagen! Tänk vad tiden går. Och efter kalaset körde jag morfar hem och därefter åkte jag till farmor och farfar och hälsade på.

Nu kom jag nästan precis hem och jag har äntligen fixat min dator. Är så himla glad! Den har alltid krånglar och haft fullt minne hela tiden så har knappt kunnat göra någonting på den. Men nu äntligen löste jag det och hela datorn är rensad! Så himla skönt.

Jag tänkte försätta lägga upp lite saker till försäljning nu på Tradera. Som ni säkert sett så har jag rensat typ halva mitt liv?? (Min garderob och sminkbord) så jag har massor att jobba med och fota och lägga ut. Jag länkar till min Tradera när jag har lagt upp allting.

Såhär såg jag ut efter morgonens nära döden upplevelse. Men nu har jag repat mig och ska springa ner och äta lite kvällsmat innan jag forsätter jobba.

Gillar

Kommentarer