Årsresumé 2017 (2)!

Juni:

I juni var det skolavslutning, Emma fyllde 18 år på midsommar och blev ordentligt firad och sen åkte jag till Kroatien med familjen och Steffiy.

Juli:

I början av Juli var jag i Kroatien fortfarande, sen sommarjobbade jag i 3 veckor och sedan fyllde pappa 50 år. På hans födelsedag åkte vi Jetski med hans närmsta och sedan kom familjen/släkten över och åt på kvällen.

Augusti:

I Augusti hade pappa, Håkan och Mats sin gemensamma 50års-fest! Denna var en succé! Så himla roligt med vänner, släkt och familj som var där denna kväll. Vi hade även bland annat Robin, Pernilla Wahlgren och Linda Bengtzin där. Underbar kväll som skapade många minne.

September:

September började på ett fint sätt med mig och mamma i Dubrovnik. Ett drömställe. Hade en jättebra vecka tillsammans med mamma med god mat, sol och såg massa coola saker. Vill garanterat dit igen.

Men September slutade på värsta sätt. Jag förlorade min favorit person, farmor.. :( Sedan dess har dagarna varit kämpiga men på något sätt försöker jag ändå att se det som att hon kanske har det bättre nu och inte är sjuk mer. Men saknaden och tomheten är enorm... Världens bästa och finaste farmor.

Gillar

Kommentarer