Back on track

För att göra en lång historia kort så har det varit så mycket på senaste tiden att jag varken haft tid eller ork för att uppdatera mina sociala medier. Jag har jobbat långa pass varje dag och haft lite strul i privatlivet. Men nu känner jag att de har ordnat sig och att jag har lite mer energi.

Så, hur är det med er?

Igår fyllde min pappa år, så direkt efter jobb kom jag hem och anslöt till firandet. Vi åt god mat, supergod tårta och myste.

Han fick biljetter till David Batra i present. Så i November ska vi åka och se honom! Det ska faktiskt bli väldigt kul att se honom. Har någon av er varit på "Elefanten i rummet"?

Och till något helt annat... Som också är en av anledningarna till att bloggen legat nere.... Häromdagen spillde jag ut mitt kaffe på min dator... Alltså HUR lyckas jag? Jag blir så jäkla arg på mig själv. Men väl ute med den på Apple så kostade det FRÅN, alltså FRÅÅN 6300kr att börja laga den. Nä. Då köper jag hellre än helt ny dator när denna ändå är från 2014. Men men, för tillfället är jag utan dator och får uppdatera så gott jag kan ifrån min telefon. Hoppas det funkar!

​Idag är jag ledig. Men jag har lite saker att göra så nu måste jag sätta fart. Vi hörs lite senare.

Gillar