Black set

Inlägget är i samarbete med Femmeluxefinery.co.uk

Detta coola set finns att köpa HÄR!!

Hej gummor!
Är allt bra med er? Med mig börjar det äntligen bli BRA. Jag känner att jag har fått gjort ganska mycket idag. Lite jobb vid datorn, varit ute en runda, städat här hemma lite och sånt där. Klockan är nu lite över 10 och jag är supertrött. Jag ska gå och borsta nu och sen ska jag lägga mig. Jag och mamma har suttit och kollat lite på Sri Lanka och som vi längtar... Det ska bli så skönt.

Vad tycker ni om detta svarta setet? Det kommer från FemmeLuxe (LÄNK). Jag tycker det är as coolt. Skulle rekommendera er till att gå upp en storlek ifall ni ska köpa det. Det är sååå mjukt, skönt och snyggt?! Jag funderar på att ha detta på planet till Sri Lanka. Det är verkligen så bekvämt. Jag tror att det fanns i ganska många färger, men med tanke på att jag har mest färgglada plagg i min garderob så kände jag att svart var ett säkert kort. Dem har också så många fina women's dresses. Ni måste in och kika!

Nu ska jag lägga mig, godnatt gummor.

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Sjukt fint😍 Förresten vilken fin blogg du har!! ✨ In och kika min, har fixat en rabattkod till alla. Hoppas du får en fin dag <3
nouw.com/isabellepettersson
elinandersson
elinandersson,