Blivit bestulna

Förlåt! Bloggen har ekat tomt i ett par timmar men en sak hände. Jag kan inte ens fatta det. Men..
- Mammas 2 telefoner blev bestulna här på stranden. I hennes väska! Vad f*n är oddsen att någon vågar smyga bakom solstolarna, där vi för övrigt legat hela tiden, och sno 2 stycken telefoner i hennes väska som ligger på marken vid huvudet? Jag blir rädd.
Tänk om bara han (förlåt, men oftast är det en han) hade råkat röra plånboken så mynten skramlade eller snubblat lite. Då hade han blivit påkommen? Usch jag tycker det är så obehagligt att man kan göra så. Smyga alldeles tätt intill och sno någon annans saker. Jag blir så förbannad på att folk inte kan skilja på mitt och ditt.

Aja. Telefonerna är spärrade och nu ska vi försöka glömma detta för tillfället och åka in till Palma och ha en trevlig kväll. Men visst är det helt sjukt? Har någon av er blivit bestulen på några värdesaker? Hur gick det till?

  • Travel

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Fan att vissa inte kan låta folks grejer vara. Såg ett program från Rio de Janeiro och där var det vanligt att folk blev bestulna på stranden trots att dom satt nära väskorna, tjuvarna är tyvärr väldigt duktiga och har sina trick.
Jag har klarat mig ifrån att bli bestulen hittills, värsta som skulle hända på en resa vore om mobilen försvann i och med att det är där jag har mina foton från semestern.
En kompis blev bestulen när han reste tillsammans med mig. En kvinna pratade med honom och medan hon hade hans uppmärksamhet så tog hennes kompis hans pengar utan att han märkte det.
Sen hände en rolig grej på min klassresa till Rom. Läraren hade tjatat gång på gång om att vi skulle passa oss för ficktjuvar och hur vi skulle undvika dom- han var såklart den enda som blev bestulen, tjuven passade på i trängseln på en buss. Tjuven fick bara tag på ett metrokort så vi kunde skratta åt händelsen efteråt.
nouw.com/jossustravelpics