Bra och dåligt just nu...

Känner att det är mest negativa saker som försiggår i mitt liv just nu. Men nu när jag låg här i soffan och tänkte efter så har jag faktiskt några highlights jag längtar efter och ser fram emot som lyser upp mina dagar...

Tatuering. Idag tatuerade jag in min 2a tatuering som betyder något extremt mycket för mig. Just nu är den väldigt svullen & röd men ni ska få se en bild senare. Det lovar jag.

Paris. På fredag morgon åker jag och pappa till Paris. Det ser jag fram emot. Att få komma ifrån lilla Helsingborg i ett par dagar och bara ha det roligt, slippa allt som händer här hemma och njuta.

Tyskland. Nästa vecka åker jag, pappa, Emma & hennes pappa (+ massa fler killar) till Tyskland. Dem vuxna ska köra på bana med bilar och jag & emma ska bara ta det lugnt. Mysa, kanske gå på spa och kolla i några affärer om det finns? Men oavsett. Komma bort från lilla helsingborg och njuta av sällskapet.

Skolavslutning. Nu är det inte många dagar kvar till skolan slutar. Exakt 45 dagar och då har jag inkluderat helger och allt. Så många skoldagar är det inte kvar... Skönt. För denna terminen har tagit på krafterna. Men om 45 dagar är FÖRSTA RING avklarad.

Men sen finns fortfarande allt det negativa.. Det som gärna tränger igenom det positiva och som fastnar i tankarna.
I mitt liv är det största som tynger just nu min farmors cancer. Hon har haft det ända sen innan jag föddes men den "försvann" när jag var liten och nu för en dryg månad sen så kom den tillbaka..
Jag känner att det är jättejobbigt och det sitter i mitt huvud varje dag, nästan dygnet om.
Love you farmor, du är bäst i hela världen...


Ta hand om er. Varandra & var rädda om er.
Puss och kram ♡

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Jasmin
,
Kan du visa bild på alla dina tatueringar ☺️☺️☺️