Dagarna springer iväg

Hej på er mina fina!
Ska jag vara helt ärlig så har jag helt glömt bort bloggen nu i några dagar. När var det senast vi hördes? Måndags kanske...? Oj.. Ja det var dåligt av mig. Förlåt! Ska försöka gottgöra er nu i slutet av denna veckan då jag har massvis med saker inplanerade och har tänkt att uppdatera er med massa fina bilder varje dag. Men först en liten recap av de senaste dagarna:

Jag har tränat varje dag. Både fotboll, gym och idag var jag till och med på Yoump. Jag äter fortfarande min "fitness-mat" men slarvar såklart lite på helgerna, men jag märker stor skillnad på bara 1 månad. Dels på vågen men också hur jag mår.

Jag och mamma har varit på jakt efter balklänningar och nu har jag äntligen hittat THE ONE. Är så nöjd och tycker den blir så bra på mig. Tänker inte riktigt visa den ännu för är lite rädd för att någon i samma umgänge ska köpa likadan, hehe. Just the truth! :p Och sen mina älskade skor. Så många fina kommentarer jag fått av dem, tack!!

Och idag har det varit skola där vi började med ett prov i psykologi. Phuuuuuu vad skönt det kändes efteråt. Nu kan man lägga det på hyllan och stryka 1 sak från listan. Nästa vecka har vi typ si-så-där 3 prov tror jag? Vem har ens 3 prov på samma vecka.... Blir tokig.. Och efter skolan åkte jag, mamma, mormor, Jenny & Olle och Lisa till Yoump. Det var superkul och vi var helt svettiga efteråt. Sen handlade jag och mamma sushi, och nu sitter jag vid datorn och ska försöka få lite saker gjorda.... Vi hörs imorgon. Puss

  • Living

Gillar

Kommentarer