Designa sina egna solglasögon?

Hej mina fina!
Jag hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det bra förutom att jag är superduuuuuper trött efter flygförseningen i förrgår. Imorse när klockan ringde var jag inte jätteglad men nu är jag i skolan och efter skolan tänkte jag jobba lite vid datorn och sen ska iväg och träna.

Förresten visste ni att man kan göra personliga tryck på nästan vad som helst? Jag har sett många visitkort och typ tröjor med egna personliga loggor och sådär, men jag har aldrig tänkt på att man kan designa egna solbrillor , godis eller resväska ? Hur häftigt hade det inte varit att ha sin egen resväska med en liten logga på. Ett perfekt sätt för ett marknadsföringssyfte. Ellerhur?

Detta inlägget skriver jag tillsammans med Easytryck som är en sida som har massvis med olika produkter där du kan lägga till personliga tryck eller logotyper på. Det kan även vara roligt att ge bort i present. Kanske lägga till en rolig bild på en kompis och dig på en t-shirt och ge bort när hon/han fyller år?

Jag tyckte detta var en jättebra grej. Jag kommer garanterat att kolla igenom alla kategorier och beställa något. Kanske en powerbank? Eller kanske ett anteckningsblock.

Gillar

Kommentarer