En vanlig update

Hej på er. Känner att alla mina inlägg nu har bara varit Japan, Japan, Japan, Tokyo, Tokyo, Tokyo..
Kanske för mycket? Eller? Iallafall. På lördag åker vi hem, flyget går här vid 11 tiden tror jag och sen ska vi ju -8h. Så hemma i kära lilla helsingborg runt 19tiden hoppas jag.

När jag kommer hem ska jag direkt träffa Emma & sen hitta på en massa kul och utnyttja de sista lovdagarna till 100%. Vi är lediga på måndag också, så himla skönt. Kommer ju ha lite jetlag också.. "Lite, bara 8h.."

Skolan börjar alltså på tisdag. Fullt upp i skolan nu i ett par veckor & har saker varje helg framöver ett braaaa tag. Min kusin Lisa fyller år nästa helg. Veckan efter det är det SOS/militär läger i 3 nätter & veckan därpå åker jag till Paris med pappa.
Sen är April slut. Helt galet!

Maj är en helt full månad i skolan. De sista proven ska göras och pluggas till, vi ska få våra betyg, vi ska vara med och tävla i den årliga beachhandbollsturneringen och sen ska även jag, pappa, emma & hennes pappa åka till Tyskland och ha en liten weekend där. Dem ska hyra bilar och köra på bana & jag och emmsi ska nog gå på spa och shoppa litegrann. Så som sagt, Maj kommer att gå undan också. Har så mycket att se fram emot nu både i april, maj & sen är det sommar och då är det hur mycket som helst att längta efter.
Men man får ha lite småsaker att längta efter hela tiden så att tiden går snabbare haha. (Tips från coachen).

Sen efter Tyskland så är det bara några få dagar kvar i skolan & sen är det sommarlov!!! Som jag längtar efter ett långt lov. Har så mycket kul inplanerat alltså. Bland annat Kroatien med Emma. Det ska bli så underbart.

Nej men nu har jag väl babblat på lite mycket känner jag. Men lite annat från Tokyo iallafall.
Nu ska jag ta några godisbitar och sen gå och göra v mig & lägga mig. Imorgon är sista dagen här som sagt & då ska vi nog till stan och se det sista av Tokyo.
Pussar och kramar. ♡

  • Nära Chome Motoazabu, Minato-ku, Tōkyō-to -, Japan

Gillar

Kommentarer