Favoriter från Gina Tricot

Innehåller affiliate-länkar

Dessa linnena är seriöst de bästa jag vet. Jag har ett i svart men hade så gärna velat ha fler, men de är slutsålda hela tiden. Lina och Carro har också några färger så nu i Spanien delade vi på alla och dem är verkligen så sköna, användbara och passar till det mesta. Förresten - det finns hur många färger som helst!

1 LÄNK // 2 LÄNK // 3 LÄNK

Randigt är ju läckert. Dessutom hur inne som helst just nu! Jag tyckte förr att randigt förknippades lite med småbarn, men nu älskar jag det. Den gula är min favorit. Som ni kanske har märkt så har gult/orange verkligen blivit min favoritfärg. Gul tröja, skor, naglar - you name it! Älskar allt med gult.

1 LÄNK (slutsåld) // 2 LÄNK // 3 LÄNK

Jeanskjolar? Ja tack!
Jag tycker jeanskjolar är hur snyggt som helst. Både med en body, en t-shirt eller en oversized hoddie. Allt passar till. Däremot tycker jag att det är väldigt viktigt att jeanskjolen inte går ut där nere för då ser det ut som att mormor kunde haft den, om ni förstår vad jag menar. Just därför har jag svårt för att kunna köpa jeanskjolar då jag måste gå upp några storlekar för att kunna få över den på rumpan/höfterna. Men jag har nyligen hittat en vit jeanskjol i lite stretchmaterial så den är perfekt!
Har ni tips på några riktigt snygga jeanskjolar, som gärna är i stretchigt material så please let me know!

1 LÄNK // 2 LÄNK // 3 LÄNK

Gillar