FitLine

Nu har jag och mamma beställt hem FitLine. Har hört talas om det rätt mycket innan och hört både positiva och negativa åsikter. Men nu har vi beställt hem för 1 månad och ska prova. Ska bli spännande! Har någon av er provat? Rösta nedan! Har ni provat så får ni gärna berätta i kommentarsfältet vad ni tyckte/tycker.

Har någon av er provat FitLine?

Godmorgon på er,
Hoppas att allt är bra med er.
Med mig är det bara bra. Supermycket i skolan just nu och idag har jag 2 stora prov, så jag är ganska nervös. Får hoppas att det går bra.. Börjar iallafall 12.30 så ska plugga och äta lite frukost nu först.

Gillar

Kommentarer

charlottestenberg
charlottestenberg,
Jag är supernöjd med FitLine. Druckit detta tillskott i ca 4 år och mår så bra. Synd att det står negativt om det på nätet. Innan jag skulle börja kollade jag upp, som många andra, på nätet och läste både ris och ros. Att man har en personlig åsikt är helt ok men att skriva en massa negativt som om att det skulle vara farligt, lurendrejeri och pyramidspel som man inte har belägg för är trist. När jag tog upp det negativa som stod på nätet, med den som tipsade mig så sa hon att det är ju upp till dig om du vill tro på ’vem som helst’ eller på ett forskarteam i Tyskland med läkare och näringsfysiologer.
nouw.com/charlottestenberg
IP: 82.99.3.229