Flytta hemifrån

Innehåller affiliate-länkar

Sponsrat inlägg

Hej sötisar! Hur är det med er? Med mig är det bra. Jag har legat i soffan den senaste timmen och kollat lite på nätet och letat efter någonting jag kan önska mig i julklapp. Allt jag önskar mig nu, materiella ting alltså, är sånt jag vill kunna ha i min egen lägenhet. Förstår ni vad jag menar?

Detta inlägget är i samarbete med Plickoplock.se som är en sida som säljer bestick och kökstillbehör eller andra redskap som man kan behöva när man lagar mat och så. De säljer också glas och andra tillbehör för köket.

Just bestick tycker jag är svårt att köpa. Det finns ju tusentals modeller, former och färger... Jag personligen tycker att bestick ska vara silvriga. Eller hemma hos mig kommer dem att vara det iallafall (tror jag haha!!) Bestick kanske inte heller är det roligaste att handla när man ska flytta hemifrån eller om det kanske bara är dags att köpa nya bestick till hemmet.

Jag har kollat igenom Plickoplocks hemsida och har hittat några modeller som jag faktiskt tyckte om:

Vad tycker ni om dessa?

Sen har dem även jättemånga julklappstips som kan fungera till vem som helst! Kanske har du en kompis som flyttat hemifrån? Kanske behöver din pappa en ny kastrull eller mamma en ny kaffekokare? Gå in och kolla! Tips!!

Gillar

Kommentarer