För.... IGÅR TOG JAG STUDENTEN!

Jag kan nästan inte fatta det! Igår tog jag studenten? Alltså jag, som alltid har varit yngst i familjen och som har varit sist med det mesta - tog alltså studenten igår. Jag är så sjukt tacksam för allting livet har givet mig och nu är jag redo för att komma in i vuxenlivet och se vad livet har att erbjuda. Jag vill bara säga tack till min fantastiska familj, släkt och vänner som gjorde gårdagen oförglömlig (trots all förtäring av alkohol).

Gårdagen började med champagnefrukost hemma hos mig tillsammans med hela klassen. Vi hade det fantastiskt med en god frukost, gott sällskap, musik och dans. Men inte nog med det, utan sedan kom Sveriges Radio in-om. Ni kan läsa och höra artikeln och intervjun HÄR.

Sen patrullera vi, tillsammans med min granne Leos klass, till skolan där vi fikade med lärarna, åt lunch och tog bilder. Sen var det dags för utspringet och flaket. Dagen gick i 110 och från kl 05-16 kändes bara som 2 timmar. Efter flaket åkte jag hem och sedan kom vänner och släkt och gjorde kvällen fantastisk. Därefter, runt midnatt, var det dags för utgång...

Lina & jag

Dem bästa i mitt liv

PUSS OCH KRAM

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
grattis fina 🌸
nouw.com/annakarlssons
elinandersson
elinandersson,
Tack snälla! 😃
nouw.com/elinandersson
majabark
majabark,
elinandersson
elinandersson,