GÄSTBLOGGARE FRÅN JAPAN #1

Hej på er!

Vi kan börja med ett snabbt intro om mig:

Jag heter Ester och just nu tar jag över Elins blogg ett litet tag. Jag är 16 år och bor i Tokyo, Japan. Jag flyttade hit för snart 4 år sedan och jag måste säga att jag verkligen tycker om att bo här! Jag kommer blogga om allt ifrån mitt vardagliga liv som en elev i en internationell skola till unika äventyr runt om Japan.

Jag skulle vilja berätta om en liten dagsutflykt jag gjorde rätt så nyligen med några kompisar från Sverige som kom och hälsade på. Vi besökte TeamLab Borderless som är et digitalt konst museum. Oftast brukar jag inte tycka om att gå på museer så mycket, men TeamLab hade hur mycket häftiga saker att upptäcka som helst! Det roliga var att man inte alls var begränsad, utan kunde röra sig fritt, och faktiskt fick röra "konsten".

Utställningen består för det mesta av olika konstellationer av ljus + en massor av speglar för att förstärka alltihop typ. Jag kan visa er några bilder istället:

Jag tycker verkligen att detta stället var riktigt coolt men tyvärr svårt att fånga på bild. Om någon av er planerar att besöka Tokyo så tycker jag verkligen att ni borde kolla in detta stället! De har även en annan utställning som jag hört ska vara riktigt cool den med. Den heter TeamLab Planets, men jag har inte varit där själv (inte än..) så kan inte säga mycket om den.

Tack för att ni läste! Detta var mitt första gäst-blogginlägg här på Elins blogg! Hoppas ni tyckte om det. Har ni några frågor, funderingar eller bara något annat så bara lägg en kommentar i kommentarsfältet!! Vi hörs snart igen, KRAM! <3

Stadium, LÄNK

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vad roligt! Hur kommer det sig att det blev Japan? 😊
nouw.com/elinm
Nouw
,
Test
Klara
,
Wow! Vad coolt! 🤘🏽🤘🏽
seagullcrying
seagullcrying,
Åh va roligt, hade helt klart velat besöka de stället också 😊
nouw.com/seagullcrying
Ella
,
Shit så coolt! Hade varit skitxoolt o se en video eller något därifrån också 😍👍🏽
Anonym
,
Vad fina bilder! Ser häftigt ut.
Anna
,
Välkommen! Ska bli roligt att läsa mer inlägg utav dig Ester. 😃👍🏼
Alexandra
,
Hur är skolan där? 😊<3
- Carl
,
Det hade varit kul att läsa om hur skolan är i Japan, Tokyo. Hört att det finns både tjej Och kill-skolor? Stämmer det? 😅