Gina Tricot kopierar Gucci?

Ni alla har väl sett väskorna som har kommit in på Gina Tricot nu den senaste tiden. Jag tycker absolut att dem är fina och det är såklart inget fel på väskan! Men är det inte ganska tråkigt att det är en ganska så snarlik kopia av Guccis egna väska från kollektionen "Dionysus"? Jag tycker det är riktigt tråkigt. Nu för tiden finns det så himla mycket fejk och kopior av nästan allting. Det kan vara en väska, armband eller en tröja? Jag tycker det har spårat helt.

Jag har köpt min Gucci, dionysus väska alldeles själv och den tycker jag är så himla fin. Jag betalade ganska mycket pengar för den och tycker därför det är riktigt tråkigt att se när någon på stan går förbi med en kopia som ser ganska snarlik ut för säkert 80% billigare.

Med detta MENAR JAG INTE!!!! att det är fel att inte köpa äkta grejer. För jag förstår och är väl medveten om att alla inte kan och vill lägga sina pengar på en 10k-krs-väska. Men varför ska alla kopiera? Designa ert eget och så behöver inte allting se nästintill likadant ut.

Sen finns det ju också FEJK. Tex en Louis Vuitton väska från Turkiet som är köpt på en marknad för 100kr. Det tycker jag är superlökigt och man ser så himla tydligt att den är fejk. Det stör jag mig verkligen på och tycker absolut inte att det borde få finnas. Det är skillnad på en snarlik kopia och fejk.

Nu är detta bara min åsikt och alla får ha sin egen. Hoppas ingen tog illa upp för det var inte det jag var ute efter! Jag tycker bara det är synd att företag ska kopiera designer från andra företag. Att folk köper fejk och påstår det är en äkta vara och att inte alla bara kan inse att man inte kan/vill köpa den äkta prylen.

Vad tycker ni? Berätta gärna och säg vad ni tycker! Ska bli intressant och få läsa.

  • Fashion

Gillar

Kommentarer

emmaizabelle
emmaizabelle,
Håller med dig! Skulle dock kunna köpa en typ snarlik väska över en riktig om den riktiga är gjord av djur.
nouw.com/emmaizabelle
celineryden
celineryden,
Jag kan verkligen hålla med dig om den åsikten MEN känns även lite jobbigt att säga det. För de flesta Gucci väskorna är väldigt fina och det finns folk som inte har råd med sådana dyra väskor men ändå vill ha en sådan fin och då känns det bra att det finns billigare alternativ för dem.
nouw.com/celineryden
elinandersson
elinandersson,
Ja men sen får man tänka på hur många andra företag där är som får sina saker kopierade. Chiquelle är också en sida som kopierar väldigt mycket från andra företag som exempelvis Chanel och Celine. Jättesynd faktiskt! Jag skulle nästan vilja säga att det inte får kopieras och kan/vill man inte lägga/kunna lägga pengar på en äkta vara så får man köpa en annan.
nouw.com/elinandersson
celineryden
celineryden,
Håller inte riktigt med dig. Man kan nästan vara kär i till exempel en väska men sen ser att man inte har råd med den är extremt synd. Om man verkligen verkligen vill ha den tycker jag det är bra att det finns en billigare variant för folk som har det ekonomiskt svårt. Kan du inte känna så också?
nouw.com/celineryden
elinandersson
elinandersson,
Jag förstår vad du menar, absolut! Men det jag menar är att då finns det 1000-tals andra väskor som är fina också. Varför ska man köpa en kopia? ...
nouw.com/elinandersson