Glasväggar

Godmorgon sötisar!
Är allt bra med er? Med mig är det jättebra.
Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe just nu och scrollar lite på Instagram. Alltså hur populärt har det inte blivit med sådana glasväggar? Ni vet dem som alla har i sin lägenhet, antigen i typ sovrummet eller för att dela av 2 rum? Vet ni vilka jag menar?

Typ såhär! Hur fint är inte det? Jag älskar det och planerar redan att ha något liknande i min lägenhet när jag flyttar hemifrån. Däremot är jag lite rädd att det blivit "ute" då. Typ som att marmorbord var jäkligt inne för typ 3 år sedan men jag känner att det redan är påväg ut.

Detta inlägget skriver jag tillsammans med Inoxa.se som är ett företag som kan allting om moderna glastrappor, Glasräcken och massa mer.

Jag tänker mig en stor, öppen och nyrenoverad lägenhet med högt tak och stora fönster. I en sådan miljö tycker jag att det skulle ha passat med glasväggar mellan typ vardagsrummet och sovrummet. Eller om man har lyxen att ha ett stort och luftigt sovrum så kan man dela av "sov-delen" med glasväggar för att få lite mer känsla i rummet.

Är ni också intresserade av detta, precis som jag är, så kika in på Inoxas hemsida och spana in deras produkter!

Nu ska jag kicka igång denna dagen, KRAM och hörs senare!

Gillar

Kommentarer