Good days in Stockholm

Vi festade....

Vi åt gott....

Vi shoppade...

Detta var inte första gången jag var i Stockholm, men det var första gången jag åkte dit för att äta gott, shoppa och prova på utelivet. Jag tyckte om Stockholm men jag fick en dålig magkänsla av folket där. Kändes som 9/10 bara var sprängfyllda med botox överallt, ganska otrevliga och sedan att det var tävling vem som hade dyrast prylar typ? Är det någon mer än jag som INTE kommer ifrån Stockholm men som har fått denna känslan av Stockholm och folket där?

Vi pratade faktiskt med en taxichaufför om just detta. Han var inte därifrån utan hade bara bott där de senaste åren. Han kände ungefär som oss och sa att det var väldigt svårt att komma in i grupper och umgängen där. Lite tråkigt tycker jag!

Här i lilla Helsingborg känns det som att man kan börja prata med vem som helst på stan eller bussen typ. Eller är det bara jag?

Sen tyckte jag det var ganska tråkigt att vissa klubbar endast är för vissa personer. Men samtidigt förstår jag det ändå lite. Men på majoriteten av ställena skulle man stå på en gästlista. Och hur lätt är det att veta och fixa om man inte kommer från Stockholm och är där för första gången? Njaaa... Stockholm var OK. 3 dagar räckte.

Förstå mig inte fel - jag hade det skitbra med Lina dessa 3 dagarna men jag skulle inte vilja bo i Stockholm.

Gillar