Gott nytt

Kära ni,
Är det någon mer än jag som inte har greppat att det är 2020 än? Jag är fortfarande kvar i oktober, möjligtvis november, år 2019.

Bloggen har ekat tomt i ett par veckor, kanske till och med månader nu. Men jag har haft jättemycket på jobbet inför jul när rean drar igång och alla ska handla julklappar i sista stund.

Under jul kom även mina kusiner från Tokyo hem så jag flög fram och tillbaka mellan jobb och till mamma där de bodde i 2 veckor. Men det var så himla mysigt att alla var samlade under jul.

Jag hade faktiskt ingen julkänsla alls i år. (Kanske för jag fortfarande var kvar i oktober... haha..) Men trots det hade jag en riktigt mysig jul tillsammans med vänner, familjen och släkten. Hur var eran jul?

Men sen sa det poff och julen var över. Jag jobbade alla mellandagar så det blev tyvärr ingen rea-shopping för min del. Däremot lyckades jag klicka hem lite från nätet som jag borde få hem snart. Vill ni se det? Om något nu är sevärt...?

Nyår kom och det firade jag tillsammans med mina närmsta vänner och oj vilken kväll det blev. Med det sagt kan ni ana hur första dagen på nya året var för mig. Haha!

Några små reminders till oss alla. Låt oss göra 2020 det bästa året hittills. Jag har så många mål inför 2020 och är otroligt taggad på att kicka igång detta året på bästa sätt. Nu kör vi!

Vi hörs snart igen,
Kram på er!

Gillar

Kommentarer