HELGEN ♡

Hej mina fina!

I helgen har mina kusiner, som för tillfället bor i Tokyo, varit och hälsat på. Så denna helgen har varit massor med mys med familjen och släkten. I fredags bjöd mamma hem alla på middag och det var en riktigt trevlig och härlig kväll. ♡

Idag gick jag & Julia upp tidigt och hade en loppis. Vädret var faktiskt bra (vi trodde att det kanske skulle börja regna...) och vi sålde för en hel del! Skönt att bli av med saker som man inte har användning för längre, så kan någon annan få nytta för det för en billig peng!

Nu har jag fixat en hel del i lägenheten och tänkte strax börja laga lite kvällsmat och kolla på Grand Hotel, en ny serie på Cmore. Är det någon av er som har sett den? Jag tycker faktiskt den är riktigt bra hahah... Händer kanske lite väl mycket och lite smått överdrivet men ��ndå är varje avsnitt såå spännande.

Imorgon är min semester slut och då är det tillbaka till jobbet och till verkligheten hehe. Känns faktiskt sådär men samtidigt försöker jag se det som att nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten, rutiner och allt det där.

♡♡♡

♡♡♡

Gillar

Kommentarer