Hemmaplan

Vanligtvis brukar jag känna sån ångest de sista semesterdagarna över att semestern snart är slut och att det är dags att åka hem. Men denna gången kände jag inte alls så. Inte för att det har varit dåligt på något sätt utan jag tror det är för att jag varit inne i rutinerna hemma och såg fram emot att komma tillbaka till dem.

Men vi har haft det så himla bra. Fantastisk miljö, underbara människor, sol och värme. Kunde inte varit bättre. Och all personal <3 underbara!!!!

ATM ligger jag i sängen med en varm kaffekopp och lyssnar på lite skön musik och bara chillar. Jetlagen är ett faktum men den stör inte mig. Den är perfekt åt detta hållet så jag är morgonpigg (dock trött som fan på kvällen) men hellre så. Så imorse vaknade jag vid 6.... haha.

Ska alldeles strax gå upp och göra v mig och åka till jobb. - Fredag! Redan! Fantastiskt! Ikväll kommer en nära vän till mig på besök och bor hos mig i helgen. Längtar jättemycket. Tror också att det blir lite fest i helgen då jag fyller år nästa vecka... känns märkligt att skriva att vi ska ”fira” mig. Börjar kanske bli för gammal för det. Haha.

Åhlens länk!

P.F.C. LÄNK

Gillar

Kommentarer