Höst-favoriter!

1 LÄNK // 2 LÄNK // 3 LÄNK

Nu är det ju verkligen höst på riktigt! Det enda positiva med hösten enligt mig är att man kan ta fram alla tjocka tröjor och höstkläder och klä sig riktigt gosigt och varmt.. Mysigt. Här ovan är några skor jag hittade på Johnells.se som jag även skriver detta inlägg med och det är verkligen min stil alla 3. Bara för det är höst kan man ju inte skippa sina sneakers! Men är det riktigt kallt drar jag på mig mina uggs.
Många har ju faktiskt på sig stövlar på hösten. Men den stilen är inte riktigt jag. Det är absolut inte fult men det passar verkligen inte mig. Jag är en tjej som har sneakers och klackar. (och uggs såklart).

4 LÄNK // 5 LÄNK // 6 LÄNK

Min absoluta favorit "trend" är helt klart den med MASSVIS av färger. Rött, grönt och gult. Den är verkligen något för mig! Jag såg faktiskt att "trafikljus"-trenden ska komma igen. Me like!!
Sen tycker jag om västar. Kanske med en snygg och tjock hoddie under. Och sen såklart den älskade pälsjackan. ♡ Såklart finns pälsjackan i både fejk och äkta päls. Jag handlade faktiskt en knall-gul mockajacka för inte så längesen. Den tycker jag är svin-cool! Perfekt till hösten och matchar alla fina höstfärger. Kommer bli supersnyggt med kanske en grå tröja undertill och svarta jeans.

Vad är er favorit-grej med hösten?

  • Fashion

Gillar

Kommentarer