Hur får man fler följare på instagram?

Nummer 1: Kvalité! Lägg inte ut någon snabb bild bara för att. Ta en bra bild och ditt flöde kommer se mycket bättre ut. Jag slutar alltid följa folk som lägger ut något tråkigt som på en blomma och absolut makes no sense. Tänk på att ha bra kvalité för att få ditt instaflöde så fint som möjligt. Här är ett bra exempel @jannid

Nummer 2: Rikta in dig på en sak men ändå variera. Folk kommer tycka det är sjukt tråkigt om du bara lägga upp bilder på dig själv eller bara på din hund. Variera och försök tänka vad du hade gillat om du kollade igenom ditt flöde.

Nummer 3: Ram eller inte ram? Jag använde alltid ram runt mina bilder innan men tyckte ibland det gjorde att själva bilden fick sämre kvalité. Nu har jag aldrig ram och passar inte bilden (måttet) så skippar jag den. Tro mig. Detta kommer göra ditt flöde mycket finare!

Förr hade jag alltid ram runt min bilder. Men då är det viktigt att ha det på ALLA.

Nu har jag skippat ram helt och tycker att mitt flöde är mycket finare. Vad tycker ni? Ram eller inte?

Nummer 4: Försök att hålla dina bilder i samma färgskala. Självklart är det ganska svårt. Ibland kanske man har en fin sommarbild i färg och ibland kommer en svartvit selfie. Men försök! Ditt flöde blir finare och du skapar ett fint mönster. Jag själv försöker att hålla mitt flöde i färg. Självklart kommer det någon svartvit bild lite då och då men tycker generellt att bilder blir finare i färg.

Nummer 5: Ha en bildtext, några emojis och hashtagga. Folk tycker att det är "pinsamt" att använda hashtags. Men varför? Hashtagga något som passar till bilden och håll dina hashtags korta och enkla. Alltså inte #nuskajaggåutochjogga för det är ingen som hittar dem. Sen en bildtext blir mer kul och roligt för läsarna att läsa.

Detta var mina tips. Finns säkert många fler men det var dessa jag kom på. Hoppas ni tyckte om dem! Ni hittar min instagram på @elinandersso (inget N på slutet alltså).
Har ni några andra tips så får ni gärna kommentera.
PUSS OCH KRAM

Gillar

Kommentarer