JAG HAR BESTÄLLT MIN STUDENTMÖSSA!

I samarbete med C.L.Seifert.com

Hej mina fina!
Nu har jag äntligen designat klart min studentmössa och tryckt på beställ. Så i detta inlägg tänkte jag visa er hur min mössa kommer att se ut och några tankar och idéer om hur jag valde att designa den.

Först och främst måste jag säga att var så otroligt svårt för mig att designa min mössa och bestämma mig för hur den skulle se ut. Kan tänka mig att det är likadant för er nu, när ni säkert har suttit inne och testat designa!

Såhär kommer min mössa att se ut framifrån. Jag valde mössan "Jubileum" för att jag tyckte den var finast och i bäst kvalite. Sen valde jag även matt skärm för att jag personligen tycker att den glansiga ytan såg lite plastig ut. Och sen blev det självklart en blå sten för att jag går på samhällsvetenskaplig linje!

Om ni inte visste det så står varje färg för en linje. Tex blå är samhälle och rosa är hantverk. Jag hade faktiskt ingen aning om det från början utan var nära på att ta den ljusrosa, så det var tur jag fick reda på det! Haha!

Sen tänkte jag först välja silverfärgad sömn runt om (ovanför stenen) men sen tyckte jag att den blåa färgen som även den står för samhälle, passade väldigt bra.

Ovanpå mössan kan man välja olika mönster som tex 3 kronor eller en diamant. Jag tänkte ta 3 kronor först men bestämde mig sedan för att ha en helt slät. Tror att det kommer bli finast och göra så att mössan inte blir så prålig!

Och så valde jag såklart silver-tema! Alltså silverfärgade bokstäver osv. Jag tycker att guld är fint men jag ville att min skulle vara silvrig.

Baktill så kommer min mössa att se ut såhär. Där det står SOS vilket är "linjen" jag går (förutom samhälle typ) och sen året. Inuti mössan på insidan av skrämen står det "Elin Andersson, Juni 2018, Olympiaskolan Sab3a" som kommer att graveras i svart.

Asså jag är supernöjd med min mössa och hoppas att jag kommer få hem den ganska så snart så att jag kan fota den ännu bättre och dela med mig bilderna till er. Hoppas att ni har fått lite inspiration och att ni tycker är fin och själva vill beställa.

Jag beställde min som sagt på Clseifert.com och är jättenöjd! Jag valde "All inclusive" paket. Men jag tänker visa er allt som finns i det i nästa inlägg när jag får hem mössan. Men kort sagt får du oerhört mycket saker som bland annat champagneglas, visselpipa, mössöverdrag och så levereras den i en fin box.

I samarbete med CL.Seifert.com

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
Jättefin mössa! 😁 Kika gärna in på min blogg, jag har en tävling där man kan vinna en ekologisk ansiktsrengöring 😊 😘
nouw.com/emmakmoberg
elinandersson
elinandersson,