Jag har varit på lägenhetsvisning (!!!!!!!)

Hej gummor!
Hur är läget med er? Jag hoppas allt är bra med er iallafall. Och med mig är det också bra!

Jag har haft intensiva dagar nu på sistone. Mycket på schemat och även försökt att hinna med lite träning också. Men jag har OCKSÅ varit..... okej håll i hatten..... varit på lägenhetsvisning!!!!

Jag blir helt pirrig bara av att tänka på det. Jag har länge, alltså ganska länge, velat flytta hemifrån. Jag tror en stor del till den känslan är pågrund av att jag bor på 2 olika ställen då mina föräldrar är skilda. Jag är den personen som vill ha alla mina saker på ett och samma ställe. Liksom alla mina saker så nära mig som möjligt. I och för sig har jag haft turen att dem bor väldigt nära varann (typ 500m) men ändå. Jag tror några av er förstår vad jag menar..

Men nu när jag kollade på denna lägenheten så blev det liksom ett steg närmre och då kände jag direkt hur det började pirra i magen. Inte för att jag ångrade mig utan för att jag verkligen insåg att nu är det dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Men skulle det bli denna så har jag så pass nära till både mamma och pappa att jag kan komma hem när jag vill. Och det känns ju ändå tryggt och skönt ;)

Läggan var superfin. Den såg ut som skit just nu för att den är totalblåst och ska renoveras från scratch liksom. Men det känns skitbra. Ser så mycket möjligheter i den och när jag var där började jag direkt tänka på hur jag ska (kanske) inreda den. iiiiihhhhhhh. Pirrigt!

Gillar

Kommentarer

gabriellahakanssons
gabriellahakanssons,
Åh det är så kul att få inreda sin första lägenhet!!! 😍
nouw.com/gabriellahakanssons
elinandersson
elinandersson,
Ja, åhh! Är så taggad. 😍🌸
nouw.com/elinandersson