Jag vill inte fira jul

Hej på er mina hjärtan. Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag.
Jag har haft en lång skoldag men efter den har jag ätit julbord med Jeppe & Carro, Julia & Chris, farfar, mamma och pappa. Det var gott och mysigt. Vi åt ute på Tegel i Rydebäck!

Julen närmar sig.. Nu är det väl bara typ 10 dagar kvar eller någonting. Och i vår släkt har julen alltid varit farmors "högtid". Liksom det är alltid hon som har varit kärnan. Den som fixar, trixar och pysslar med allt. Men i år är inte farmor med oss. Detta blir den första julen utan farmor och det känns jättejobbigt.
Ända sen vi började prata om julen så har jag sagt att jag inte ens vill prata om det så jag har låtit de andra ta tag i det mera och jag har backat undan. Ärligt talat vill jag inte ens fira jul i år. Kanske inte nästa heller? Men det vet jag inte än, det får jag se då såklart. Men jag känner ingen glädje över julen i år. Är det okej och känna så? - Jag menar inte att jag inte vill vara med de andra i sällskapet som vi ska vara med på jul, men jag är inte sugen överhuvudtaget. Hade jag haft gott om pengar så hade jag rest bort över alla juldagar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Det känns som att huvudpunkten saknas.. Jag vet att farmor hade velat att jag firade precis som "vanligt" fast utan henne.. Men det är inte så lätt..

Vad tycker ni att jag ska göra? Det hade varit skönt och få höra vad ni tycker så lämna gärna en kommentar <3

Puss och kram på er...

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Jag förstår precis vad du menar..
Lisa
,
välj själv vad som känns bäst för dig. viktigaste med hälsan.
elinandersson
elinandersson,