Julkalendern!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!
Alltså jag kom på igår kväll att jag har ju helt glömt bort att öppna flera luckor i mina julkalendrar! Jag som tycker det är så kul. Men det är ju lite svårt när man har skilda föräldrar för någon sak är hos mamma och någon hos pappa. I detta fallet har jag mina kalendrar hos pappa. Men nu har jag öppnat alla luckor mellan 4 och 9. Så därför tänkte jag visa er lucka 4 från Clinique och lucka nr 5 från Rituals.

I Cliniques kalender fick jag en makeup remover. Denna fick jag faktiskt förra året med och efter att jag provade den 8och den tog slut...) så köpte jag en på Kicks i den stora storleken och jag tycker den är sååå bra. Den tar enkelt bort mascara och allt övrigt smink. Och så är den lite "oljig" vilket den måste vara för att få bort både mascara och läppprodukter som sitter "hårt". Så denna är jag jättenöjd med! På Kicks kostar en stor 215:- och ni kommer direkt till den HÄR!!!

Och i Rituals kalender (lucka 5) fick jag denna kroppskrämen. Jag är ingen person som gillar att smörja in mig alls, det värsta jag vet kan vara när man är på solsemester och mamma vill smörja in mig... Bläää!! MEN på vintern MÅSTE jag smörja in mina händer och sen innan har jag haft denna fast i den röda färgen och det har hittills varit min favoritdoft från Rituals men denna vita slog nog faktiskt den... Hmm! Jämnt iallafall! Så är ni sugna på denna, kanske till och med en bra julklapp till din mamma eller syster? - Så finns den HÄR!!! för endast 195kr i original storlek.

Gillar