Kaffe <3

God morgon finisar! Idag var jag uppe med tuppen och har en lång dag framför mig med möten, jobb och intervjuer. Men det är roliga grejor så det ska bara bli kul. Nu ska jag sätta på lite kaffe och sen dra igång dagen ordentligt. Jag är ju verkligen en sådan person som MÅSTE börja dagen med kaffe och gärna vid fler tillfällen under dagen också haha. Tycker det är så gott!!

Detta inlägget skriver jag tillsammans med Dfsm som är ett företag som hyr ut kaffemaskiner till kontor och företag! Tycker detta är ett helt fantastiskt koncept. Liksom en bra arbetsplats kräver en bra kaffemaskin. Ellerhur? ;)

Hur skönt vore det inte med lite catering till måndagsmötet eller bara hyra in en maskin som gör att man verkligen kan rivstarta den där fredagen, sista dagen innan helg!

Jag vet att kaffe egentligen inte är särskilt bra, men då tänker jag att det måste vara i stora mängder? Ellerhur? Men att det är uttorkande är ju ett faktum! Så det gäller att dricka mycket av annat också. Är ni bra på det? Jag är faktiskt ganska kass. Men ibland kommer j ag på mig och går och dricker ett stort glas vatten till exempel. Men jag börjar bli bättre! Det är ju alltid något.. haha!

Nu närmar vi oss helg med stormsteg. Och nästa vecka har jag faktiskt semester. Men bara en vecka. Men det ska bli väldigt skönt och oerhört välbehövligt. Men hörreni, gör nu allt ni kan de sista av denna veckan så vi alla sen kan njuta av en välförtjänt helg. Det ska dessutom vara sol och fint väder!!!

Och som sagt: Är detta något ni hade velat ha på er arbetsplats?! Att kunna hyra kaffemaskin hos DFSM är en superbra grej tycker jag.

KRAM PÅ ER!

Gillar

Kommentarer