La Perla - Ingrosso, Santa Catalina

Igårkväll åt jag och Julia på La Perla inne i Santa Catalina. De har en resturang där och en i Portals Hills. Vi har ätit där flera gånger innan och vi är lika nöjda varje gång. Igår testade jag på en pasta med scampi och kronärtskockor. Supergod! Julia tog en vanlig tryffelpasta och den tyckte hon också var väldigt god. Tryffel är något jag verkligen har svårt för. Det och koriander... Blää.

Imorgon bitti åker jag hem. Tar flyget vid 9 så är jag hemma mitt på dagen och kan packa upp och göra mig i ordning för skolan igen på torsdag. Får sätta mig och kolla vad jag har missat och om det finns något jag ska göra.

Vi har precis varit hos Chris ett par timmar och nu är vi i taxin och ska åka tillbaka till lägenheten och slappna av lite. Sen åker vi tillbaka till Chris och sen ska vi väl gå ut och äta någonstans ikväll.

Gillar

Kommentarer

S,
Hej 😊 nu är en veckans blogg igång-startad igen, skulle vara jätteroligt om du ville vara med.vinnaren visas för 150+ läsare, Kram! 😊 sandraboqvist.se/2017/augusti/vill-du-bli-veckans-blogg-I.html
www.sandraboqvist.se