Latest

Hej mina fina!
Hoppas allt är bra med er. Har haft så mycket i skolan och i huvudet de senaste dagarna så helt glömt bort att uppdatera er, så här kommer de få bilderna jag tagit de senaste dagarna <3

Igår la jag upp denna bilden, Följ mig på Instagram för att inte missa något @elinandersso 😘

Har tränat supermycket nu den senaste tiden. Och igår provade jag även att spela Padel med pappa för första gången. Det var svårt men kul. Kommer garanterat prova det igen!! Nu har jag typ lärt mig reglerna och att träffa bollen så efter hand lär jag väl både bli bättre samt tycka det blir mer och mer roligt.

Och idag köpte jag ett par nya dojjor på Väla. Tack mamma <3 Har behövt ett par nya så länge och velat ha ett par svarta. Så dessa var perfekta. Riktigt nöjd.

Och så köpte jag även ett träningslinne. Vet ni vilket fynd jag gjorde? Först var det rea men sen också halva rea-priset. Kostade typ ingenting?? Nöjd.

Imorgon är det äntligen fredag. Har längtat så mycket. Jag är trött och är helt slut efter denna skolveckan och även med mycket träning. Imorgon ska jag och mamma hälsa på Jia & Chris i Lund och äta kvällsmat, mysa och se talang! Sen på lördag har jag inga planer (skönt!!) och på söndag har jag först fotbollsträning och sen ska jag träffa Louise, äta på Paolos och mysa. Ska bli så mysigt.

Gillar

Kommentarer