Lunch at Piwna 47 Food & Wine bar

Hej mina fina och gud vad trött jag är. Mina ögon är helt grusiga så nu ligger jag nedbäddad i sängen och ska alldeles strax sova. Idag har varit en lång dag. Klockan ringde klockan halv 5 och sen har det gått i ett i ett. Vi åt iallafall en fantastisk lunch strax efter 12 och sen åkte vi till ett hotell vid namn Amiral typ och fick massage (ska berätta mer om detta sen) och sen åkte vi till ett köpcenter och kollade lite (ska visa sen) och sen stressade vi hem, duschade och bytte om för att åka och äta kvällsmat. Som också var riktigt god. Men! Lunchen - fantastisk!

Åker ni hit och är i närheten av Gdansk och behöver käka lunch så åk hit! Det var en otroligt fin miljö och det var som att man satt i typ ett växthus? Eller i ett glashus... Om ni fattar?? Det var iallafall jättemysigt, fint och speciellt gott. Jag åt en god cecearsallad medan mamma och Julia åt en tryffelpasta som enligt dem var väldigt god.

Men hörreni, jag är så trött nu och imorgon ska jag försöka att träna på morgonen men vi får se... Är jag trött och vill sova så ska jag njuta av första sovmorgonen på ett tag <3 Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Vart ligger denna restaurangen? Jag ska nämnligen dit med min mamma nästa vecka! 😊
elinandersson
elinandersson,
Vad roligt. Hoppas ni får det mysigt! Tror det är enklast om du googlar "Piwna 47, food & wine bar Gdansk" så kommer du hitta adressen! 😃
nouw.com/elinandersson