Lyko.se

Innehåller affiliate-länkar

Mina absoluta favorit läppstift, finns HÄR!!!!

Jag har provat många contourkit. De som kostar 600 som detta från Anastasia men också från tex Passion som kostade 100kr. Men inget slår detta från Anastasia. Det är så jäkla bra!

Denna concealer är också väldigt bra. Inte så tjock och därför enkel att blanda ut. Dock tar den slut ganska så fort i och med att det inte är en så stor förpackning. Men såg nu att den var på 20% och därför lätt värd 75kr.

Jag har jättesvårt för att sätta på vanliga fransar då de antigen lossnar längst in vid vid ögat eller i yttre kanten. Jättejobbigt och därför provade jag dessa fransarna istället och det är så lätt. Dessutom blir resultatet både bättre och mer naturligt. Big recommend!!

Och denna fina paletten från Makeup Revolution har jag inte provat. Tycker dock den är superfin och läste i recensionerna att den är väldigt bra och pigmenterad. Så den har jag tänkt önska mig när jag fyller år. Är det någon av er som har den? :)

Contourkit HÄR // Concealer HÄR // Ögonfransar HÄR // Ögonskuggspalett HÄR

Godmorgon på er mina fina! Eller ja, nu är ju klockan faktiskt ganska mycket. Igår var vi ute i stan. Först hemma hos Julia här på tågaborg och sen drog vi ner i stan. Det var supermycket folk ute vilket resulterade i köer... Men förutom det så hade jag superskoj (förutom att jag typ frös ihjäl i slutet) och var hemma vid 4. Idag mår jag faktiskt bra! Lite trött bara men det brukar man väl ända vara på en söndag.

Idag har jag bara tänkt att ta det lugnt. Jag är ensam hemma så tänkte sätta på hög musik, städa upp på mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag faktiskt, och sen börja packa. På tisdag åker vi och det ska bli jätteroligt. Vi hörs lite senare, nu måste jag ta tag i detta....

Gillar

Kommentarer