Månadens glossybox

Såhär såg min Glossybox ut denna månaden.

Först fick jag denna. En handduk som ska vara bra när man rengör ansiktet. Jag rengör inte mitt ansikte med en handduk utan bara torkar så känner inte att denna var i så stort behov här. Dessutom står det att man ska tvätta den i maskin före och efter användning. Det kommer jag aldrig palla.

Sen fick jag denna shower gelen från Yves Rocher. Absolut inget fel på den men fick en precis likadan för 1 eller 2 månader sen. Känns lite tråkigt att alltid få samma saker.

Sen fick jag denna. En vegansk tandkräm i smak av fresh mint. Väldigt liten i storlek men ska bli kul att prova.

Denna tyckte jag var rolig! En makapär som hjälper till att ta bort ditt nagellack runt om nageln på ett enkelt sätt. Aldrig sett en sån innan så det ska också bli kul och se om den fungerar.

Och till sist fick jag en genomskinlig brow gel. En sån är väl bra att ha (trots jag har 15 andra) men ändå. Inget fel på den och har aldrig fått en sån innan så det var kul!

Något jag ofta får i mina Glossyboxer är tandkräm, duschtvålar och singel ögonskuggor..... Ganska tråkigt att få samma sak fast i annan färg/lukt varje månad. Vad tycker ni? Prenumererar ni på Glossybox? Är ni nöjda? Jag funderar faktiskt nu på att säga upp min prenumeration.

Gillar

Kommentarer