Måndag

I samarbete med Trav.se

Hej mina fina.
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint (förutom hur tröööött jag är om morgnarna...)
Imorse när klockan ringde var jag verkligen så trött. Så jag snooza och sen fick jag skynda mig iväg till första lektionen som var dans. Det är faktiskt ganska skönt att ha dans på morgonen så man kommer igång i kroppen och huvudet och blir varm och sådär.

Förresten har ni varit inne på Trav.se (länk) ? Där kan ni få gratis travtips varje dag med vinnare, plats och system. Min farfar spelar väldigt mycket på hästarna. Tror det är V75. Det tycker han är kul och någon gång har han faktiskt vunnit en hel del. Faktiskt ganska spännande när man sitter framför tv'n och hopppas på att ens hästar ska vinna. På Trav.se (länk) kan man även lyssna på en massa podcasts.

Nu ska jag sitta framför datorn lite, leta vidare efter balklänningar och sen ska jag träna fotboll kl 19. Känns som det är så kallt ute så mina stackars fötter brukar alltid bli helt vita.. Men ska klä mig riktigt varmt ikväll.

Vi hörs senare, puss och kram

Igår innan fotbollsträningen // & mina nya skor. Jag dör hur fina de är?!? Fick sudda ut dem lite så det blir mer spänning tills nästa inlägg där jag visar dem.

Gillar

Kommentarer