Måndag, spa och resplaner!

Hej älsklingar!

Idag är det måndag. Hur skönt är inte det?
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft. Mina kusiner som bor i Tokyo för tillfället är här i 1 vecka och hälsar på. Så de bor hos oss vilket innebär att det blir mycket kusin-mys och släktmys överlag.

Men idag ska jag faktiskt inte hänga med släkten utan idag åker jag och syrran på spa. Det ska bli så himla skönt. Och välbehövligt. Bara vi 2, njuta, få lite massage, basta, ta det lugnt, sova över och äta god hotellfrukost. Mums...

Jag har suttit och jobbat fram tills nu. Jag har faktiskt varit uppe sen lite i 6 ungefär. Så nu har jag fått mycket gjort och måste gå och packa lite. Julia kommer och hämtar mig om typ 45 minuter haha så nu måste jag sätta fart.

Denna delen av inlägget skriver jag tillsammans med Lerkils Båtvarv som är en hemsida som säljer och hyr ut nya och begagnade båtar. Jag kom att tänka på detta nu i samband med spa. Hur mysigt hade det inte varit att hyra en båt (eller ta sin egen om man nu har en) och åka med antingen familjen eller ett kompisgäng och kanske åka till någon trevlig insjö och antigen prova på att fiska eller bara ha med sig en picknickkorg och njuta av vår fantastiska natur.

Jag ska faktiskt erkänna att jag är ganska dålig på det. Att uppskatta naturen och hur fint vi faktiskt har det här i Sverige, men med handen på hjärtat så ska jag bli bättre på det.

Sen kan tälta, göra upp en eld och grilla marshmallows och njuta av sällskapet. Nu blev jag så taggad på detta! Ska försöka övertala mina vänner att göra detta någon helg, men vi får nog vänta tills det blir liiiite varmare.

Nä, nu måste jag göra mig klar! Får drömma vidare om resplanerna senare. Vi hörs senare,
Kram sålänge!!

Gillar

Kommentarer