Matlådor!

Hej och godmorgon på er!
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra!
Igår spelade jag cup hela dagen och kvällen ungefär. Åkte hemifrån vid 13 och kom hem runt 22. Vi åkte ut i semifinal tyvärr. Men det var roligt!! Sen när jag kom hem hade jag sån beslutsångest om jag skulle följa med några vänner ut och festa eller bara vara hemma och mysa. Men jag valde att vara hemma, så jag och mamma handlade lite godis på hemmakväll, såg talang och sen somnade jag som en stock. - Och idag är jag utvilad och mycket nöjd över att jag stannade hemma så jag kan pyssla lite idag och inte bara ligga i sängen och ha ångest. Haha!!

Jag har precis gjort lite matlådor till veckan som kommer. Jag körde på couscous, strimlad kyckling, mixade bönor, rivna morötter och lite olika gröna grönsaker som broccoli och edamame bönor. Är jättenöjd och ser gott ut. Har också gjort chiapudding som nu står i kylen och gottar sig. Och färdiga smoothie påsar i frysen så det bara är att hälla i mixern. Toppen! Brukar ni också göra matlådor? Jag gör det för att ha ”koll” på att jag äter bra och för att jag aldrig äter i skolan, och tränar jag då efter skolan så har jag ingen energi. Så nu ska jag skärpa mig och ha med en matlåda varje dag! Bra va? :D

Nu ska jag visa mamma några klänningar som jag beställt till balen och studenten, och sen kanske vi hittar på någonting. Känner att jag behöver komma ut lite. Vi hörs sen!! Kramisar.

Gillar

Kommentarer