Mitt dröm garage

Hej mina fina!
Nu börjar jag äntligen att må lite bättre så nu har jag tänkt börja packa, skicka iväg sakerna jag sålt på Tradera och lite så. Känns så skönt att ha fått det lite rensat i garderoben! Visst är den känslan härlig?

När jag hade rensat klart i garderoben så fick de mig att börja fundera en massa på att flytta hemifrån, ha en egen lägenhet och få ha alla mina saker på en och samma plats. Min tanke är ju att plugga vidare, ha en egen lägenhet och sånt till att börja med. Men sen i framtiden vill jag ha ett fint hus som jag inrett och delvis designat själv, ett fint garage och stor trädgård. Självklart barn och familj också haha. Därför passar jag på att skriva lite om garage tillsammans med Mellygarage.

Jag vill att mitt garage ska vara stort så det får plats 2 bilar, ganska rent och snyggt men samtidigt kommer jag att använda det som ett förråd. Få in alla cyklar, gräsklippare och såntdära. Vad förvarar ni i ert garage idag? I vårt har vi ibland 1 bil, våra vespor och sen är resten mest skit haha! Lite verktyg, några hjälmar och filtar och såntdär. Jag tycker att detta LÄNK är ett fint garage. Ett sånt tänker jag mig ungefär! Här inne, LÄNK, finns massor olika garage där ni kan kolla vad det finns och kanske få lite inspiration. Jag kan planera så himla mycket, men får nog börja med att tänka på min lägenhet. Haha!

Gillar

Kommentarer