My travel plans:

Dubrovnik:

Om bara 1,5 vecka åker jag och mamma till Dubrovnik. Det ska bli så himla skönt. Komma ifrån Helsingborg, slappna av och bara jag & mamma. Jag längtar jättemycket!

New York:

I mitten på november åker jag, Julia & Chris tillsammans med pappa och H till New York. Jag har aldrig varit där och ser verkligen fram emot det. Vi ska bara vara där i 1 vecka så vi får trycka in så mycket som möjligt! Min plan är också att vlogga därifrån varje dag.

Amsterdam:

Jag har velat åka till Amsterdam ganska länge. Mest pågrund av den fina staden och deras shopping. Så sedan jag hörde 2 vänner prata om deras resa dit så blev jag jättesugen och har nu bestämt mig för att åka dit på höstlovet, haha! Med vem vet jag inte och allt sånt där. Men jag vill iallafall dit och håller på att kika på både hotell och flyg redan!

Förresten, vart är bra att åka på påsklovet? Om man vill ha värme.... Man måste åka en bit va? Hit me med tips!!

  • Travel

Gillar

Kommentarer

louisebennhult
louisebennhult,
Gud vad kul! New York är fantastiskt!
nouw.com/louisebennhult
elinandersson
elinandersson,
Åh ja, längtar supermycket!! Har du några tips? 😃
nouw.com/elinandersson
louisebennhult
louisebennhult,
Massor! Men mitt ultimata tips är väl att gå överallt istället för att åka tunnelbana, man får så mycket bättre grepp om staden då och det är ju superlätt att hitta där 😊 Annars allt typiskt turistigt om det är din första gång!! Åk upp i Rockefeller Center istället för Empire State Building så får du en fin view över den istället!
nouw.com/louisebennhult