New from Lyko and Cocopanda

Innehåller affiliate-länkar

Läppstift från Isadora LÄNK // ELF primer LÄNK // ELF lösögonfransar LÄNK // W7 foundation LÄNK // W7 primer LÄNK // Hårolja LÄNK // Hår (spray som gör håret lent?) LÄNK //

​Hej på er! 
Märkte precis att mitt inlägg från innan idag inte hade publicerats konstigt nog. Men men. Idag har varit en jättekul skoldag och den har gått fort. Direkt efter skolan åkte jag och hämtade ut 2 paket. Ett från Cocopanda.com och ett från Lyko.se. Här ovan ser ni vad jag fick i paketen. Måste highlighta primern från ELF som jag testade nu för en liten stund sedan. Sååå himla bra! 
Annars så köpte jag 2 håroljor som det faktiskt var lite rabatt på. 1 spray som är så himla bra för håret, som jag alltid tar direkt efter duschen så blir det också enklare och kamma det, samt så glänser håret av den. Sen köpte jag 3 stycken Isadora läppstift. Ganska lika alla 3, men fina! Och ja, ni ser resten. :)

Nu ska jag bara byta om. Har precis varit på väla och ikea med pappa och gjort lite ärenden och nu ska vi strax åka ner till Via95 och äta. 
Kram på er.

Gillar

Kommentarer