New York Rangers!

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra. Jag har haft en jätterolig helg med massor av roliga saker på schemat. Jag har bland annat varit på Helsinbborg arena på Stjärnklart där Måns Zelmerlöw, Petra Marklund och Carola var. Och sen var David Hellenius konferencier! Han är underbar.
Sen har jag också varit ute i stan, både i fredags och lördags med många kompisar och gud vad mycket folk det var ute i lilla helsingborg igår. Superskojj!!

När vi var i New York så kollade vi ju på en ishockey match. Det var riktigt coolt och en fantastisk upplevelse. I de första perioderna hände inte så mycket men i den tredje så blev stämningen riktigt bra. Det blev högt tryck på läktaren och det var oerhört jämnt mellan New York Rangers och Vancouver. Det blev lika när matchen var slut och då blev det förlängning som också blev lika.... och därefter straffar. Och då vann Rangers!! Wiho!! Det var dem jag hejade på! ;)

Source error

Här är en video som jag filmande när det var sista och avgörande straffen!!!

Det var häftigt! Coolt att ha provat på. Sen efter matchen åkte vi bara hem och bytte om innan vi åkte till restaurangen ”La Esquina” som är en mexikansk resturang. Kan säga att detta var lätt det bästa stället jag ätit på. Maten var inte så dyr, däremot helt galet god. Man beställde in små tacos och vi provade många olika. Alla var supergoda!! Men den bästa var nog med Pulled Pork med Sourcream sås! Åker ni till New York så måste ni prova.

  • Travel

Gillar

Kommentarer