OMG

.... Jag är så trött! Helt utmattad. Igår somnade jag innan klockan var 9 och trots det så var jag helt slut när klockan ringde imorse. Haha! Men nog om att jag är trött.. Idag har jag haft en så jäkla bra dag. Först hade jag 2 lektioner med en vikarie vilket gjorde att jag kunde jobba på med det som var viktigt för mig så på den lektionen fick jag gjort väldigt mycket. Sen hade jag ett argumenterade tal i svenska där jag argumenterade om tiggeriförbudet. Detta är faktiskt väldigt allvarligt och det är väldigt viktigt att vi sätter oss in i det så att vi kan minska tiggeriet, bekämpa fattigdom och hjälpa tiggarna.

Direkt efter min redovisning, som för övrigt gick ganska bra, så åkte jag rakt ut till Väla och var på en arbetsintervju. Den kändes också väldigt bra och de sa att de skulle höra av sig senast på fredag så nu är det bara att hålla tummarna.

Sen åkte jag hem och hämtade min dator och sen åkte jag direkt till skolan och hade 1 engelska lektion kvar. Där hade jag en redovisning om sociala mediers påverkan på oss. Den gick också bra! Så himla härligt och skönt att ha bockat av 3 tunga saker på en dag.

Nu är vi 2 dagar ifrån helg och som jag längtar.... Innan dess ska några saker till göras, bland annat ett stort prov i samhälle på fredag. Det är så svårt! Så känner inte riktigt samma känsla där om att det kommer gå skitbra... Men ska såklart göra mitt bästa!

Dessa dagarna har jag också tränat varje dag och ikväll var jag och mamma på ett "tone" pass. Väldigt annorlunda men jäkligt roligt och tufft. Men nu snackar jag bara på... Jag är trött... som sagt... Vi hörs imorgon men förhoppningsvis lite nya krafter!

FÖRRESTEN!!! HUR GALET ÄR DET ATT DET BARA ÄR 65 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN? Tääääänk hur många av dem som försvinner till helg, lediga dagar m.m.... OMG ÄR SÅ TAGGAD!!!

Gillar

Kommentarer