Onsdag!

I samarbete med Flyttfirma i Malmö

Hej finisar! Idag har jag varit på jobbet, lite tråkigt att vara inomhus när det är så fint väder så ser verkligen fram emot helgen och att få va ledig och njuta av det fina vädret. Efter jobbet åkte jag till min pappa och mötte upp min syster som va i Helsingborg idag. Hon bor inte här men hon ska snart flytta hit. Vi har inte bott i samma stad på sex år tror jag så det ska bli så kul att ha närmre till varandra!

På tal om flytt och framförallt för er som bor i Malmö har jag tips på en flyttfirma i Malmö som heter Primero. Primero erbjuder både inte bara bohagsflytt utan även kontrosflytt, packning och flyttstädning, så bra! De är dessutom en erfaren flyttfirma vilket gör att det känns säkert när de ska konka runt på ens grejer som man ofta är rädd om. Min syster ville ha flytthjälp men nu har jag tipsat henne om detta så slipper både hon och vi ta semester för att flytta och stressa med allt som det innebär. När jag flyttade till min lägenhet löste jag det själv tillsammans med min familj och det gick ganska snabbt eftersom jag inte hade så jättemycket grejer i och med att det va första lägenheten, men det tar ändå mycket tid. Har ni ekonomisk möjlighet och ska flytta rekommenderar jag er verkligen att ta hjälp! Det som är bra är ju att man själv kan välja om man till exempel bara vill ha hjälp med att packa eller med själva flytten och på så sätt få ner priset lite. Själv tycker jag packa är det tråkigaste. Det tar så lång tid och det blir alltid att man passar på att rensa under tiden.

Ska ni flytta snart och funderar på att ta hjälp så kolla in Primeros hemsida (se länk). Nu ska jag boka in flytthjälp till min syster och sen blir det lite film och myskväll.
Ha en mysig kväll 😊

Gillar

Kommentarer