OUR DAY IN NEW YORK

Hej på er!
Nu sitter jag äntligen ner, utvilad och i lugn och ro och kan uppdatera er om vad som händer!
Vi är i New York just nu och här är vi 6 timmar bak. Så igår när vi kom fram landade vi klockan 15 (i NY tid) vilket är 21 här i NY. Så för att hålla oss vakna ett tag och inte somna mitt på eftermiddagen här så åkte vi till hotellet snabbt, la av våra saker och sen begav vi oss ut på stan. Det var kämpigt och vi höll ut till nästan 9. Sen somnade jag som en stock.

Idag vaknade jag klockan 4 (i NY tid) vilket är 10 hemma. Då var jag pigg som en mört. Men jag låg och drog mig till 7 och sen var alla de andra också vakna. Då begav vi oss ut i kvarteren och gick en promenad.

Sen gick vi och åt frukost på Starbucks.
Efter det gick vi därifrån till Pier 6 och åkte helikopter! Wow, alltså... Det var så häftigt. Lätt en av de bästa sakerna jag har gjort i hela mitt liv. Det var så coolt. Jag satt dessutom längst fram bredvid piloten. Hihi!!

Och efter att vi åkte helikopter så åkte vi en limousin till Brooklyn bridge och gick över hela den. Det tog ett tag..... Har cirka 300 bilder från den bron, haha!

Och sen fortsatte vi in i Ground Zero och kollade på memorial platsen och kikade rundor litegrann.

Och sen efter det så tog vi en Uber till China Town och kollade lite snabbt innan vi åt lunch i Little Italy området. De hade så himla roliga matbutiker där de sålde typ torkade svampar och fiskar. Du kunde tex köpa en levande ål för 8 dollar. Haha!

Och sen kikade vi bara lite i stan påvägen hem. Så nu sitter vi i lobbyn på hotellet och dricker lite vin och drinkar och myser lite. Hotellet är så himla mysigt. Så nu laddar vi upp lite och alldeles strax ska vi bege oss ut på stan igen. Hoppas ni sover gott där hemma så hörs vi imorgon. PUSS

  • Travel

Gillar

Kommentarer

emmakmoberg
emmakmoberg,
åh vad härligt du verkar ha det! 🙈
nouw.com/emmakmoberg
elinandersson
elinandersson,
Ja, det är super härligt!
nouw.com/elinandersson