På hemmaplan igen

Hej på er,

Vi ställde klockan på 7 imorse och gick då upp för att äta lite hotellfrukost och sen packa det sista innan vår taxichaufför kom. Väl på flygplatsen gick allting väldigt fort och vi var i luften redan vid 10. Flygresan hem tog bara 40 minuter så vi var väl hemma i Helsingborg runt 12.

Då bestämde jag mig för att åka och träna så det gjorde jag. Jag gick först i "trappan" i 10 minuter och det blev typ 50 våningar och 500 trappsteg. Attans vad jobbigt det är alltså! Sen sprang jag nästan 3km på bandet och sen körde jag ben och rumpa i några maskiner innan jag avslutade med en 10-minuters stretch.

När jag kom hem igen så har jag packat upp min resväska, slängt det mesta i tvätten och sen lagt in mina nya fynd. Jag lovar att jag ska visa er i veckan! Är så nöjd med alla. Bland annat är det ju min nya "skepparmössa" från H&M! Det heter så va? Skepparmössa? Den tycker iallafall jag är as-ball.

Men efter att ha legat i soffan och kollat på Gossip Girl och ätit popcorn i 2 och en halv timme så kände jag för att gå ut en runda men när jag kollade ut så möttes jag av detta:

Grått väder med snöblandat regn... Så jag bestämde mig istället för att köra ett till pass på gymmet! Jag körde intervallträning och det var så jäkla tufft och nu är jag helt slut haha! Lite käk nu och ännu mer Gossip Girl så kommer jag somna som en stock inom 2 timmar.

Vi hörs imorgon igen

Gillar

Kommentarer