Paolos 2 dagar i rad

Hej mina fina!
Alltså det är inte lätt att komma ihåg allt man ska göra. Jag har ju typ också världens sämsta minne? Och att skriva ner någonting funkar inte heller för då glömmer jag att kolla på de jag skrivit ner... Inte lätt. Haha!!

I helgen har jag haft en myshelg. I fredags var jag och mamma hemma hos Julia och Chris, åt flygande Jakob, kollade talang, åt godis och myste. Vi var där tills midnatt så sen körde vi bara hem och sen var det rakt i säng.
I lördags hade jag och mamma sovmorgon, chillade lite hemma och sen åkte vi till stan. Gud vad länge sen det var jag gick i stan alltså. Så det var jättemysigt. Vi kollade i massa butiker, fyndade lite på rea (ska visa er sen!!), åt på Paolos och sen åkte vi hem och då kom Emil, Jenny & Olle & Lisa och åt tacos här. Sen träffade jag några kompisar senare på kvällen.
Idag sov jag också ut ganska länge och sen hade jag fotbollsträning. Jäkligt kul träning idag och var helt slut efteråt. Sen åkte jag hem, duschade och gjorde v mig och sen träffade jag Louise och åt på Paolos (igen...) Åhhh deras pizza är ju underbar. Och nu har jag kommit hem, tagit på mig mys och ska nanna.

Hahah samma pizza men 2 olika dagar... Alltså den är underbar. Tror det är nr 6. Tricolore??? Om det stavas så...

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
elinandersson
elinandersson,

I helsingborg! Stället heter Paolos 😊

nouw.com/elinandersson