Så j*vla ont i ryggen

Igår morse började jag och Chris dagen med ett träningspass igen. Det gick faktiskt väldigt bra att träna med honom. Jag tycker det är svårt att hitta en träningskompis men han funkar bra, än så länge.. Haha! Skoja! Vi körde ben och mage i förrgår så igår körde vi armar, axlar och liiiiite till mage. Vi körde först lite maskiner och sen hade Chris ett väldigt bra upplägg - han hade 6 (eller 7) övningar - så började vi med 1 och körde tills man inte orkade mer sen tog man nästa och så gjorde man dem 6 eller 7 övningarna x (gånger) 4 varv. Sen var vi helt slut!

Imorse var jag hos doktorn för att kolla min dåliga rygg. Som några av er kanske vet, så har jag skolios och har på senare tid fått mycket mer smärta i ryggen vilket gör att efter en hel arbetsdag på jobb så får jag så ont att jag kommer hem och ligger på mattan i vardagsrummet och gråter. Så ont. Men helt ärligt gav det inte mycket av att vara hos doktorn mer än att jag ska få göra en MR (magnetröntgen) och se om skoliosen drabbat eventuella nerver eller andra mjukdelar i ryggen. Så vi får se om några veckor. Jag ska ju först och främst få tid...

Nu ska jag sova! Chris och jag ska träna imorgon med. Jag tror att jag ska hämta honom runt 8 eller halv 9. Och sen ska vi kötta ben. Det ska bli skönt. Sen är jag lite ledig på dagen och börjar jobb klockan 16 tror jag. Godnatt. Sov gott!

Gillar

Kommentarer