Saknar studenten

Hej sötisar! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen! Jag kollade precis igenom massa bilder ifrån studenten och jag har knappt hunnit smälta det än. Jag är så glad för alla fantastiska människor jag har runt omkring mig och är så tacksam för hur firad och uppvaktad jag blev på min student.

Jag ska faktiskt ta en dag nu när jag är ledig och beställa lite bilder och göra ett album från studenten. Nuförtiden har man ju alla bilder sparade i datorn eller telefonen, men jag tycker att det känns lite mer speciellt att framkalla bilder och ha dem någonstans. Därför skriver jag detta inlägg tillsammans med Flipptryck.se som är en hemsida som dels framkallar bilder, men också visitkort, posters och rollups! Så jag ska helt klart välja ut några bilder jag tycker extra mycket om och printa ut dem.

Men Flipptryck gör inte bara framkallningar utan något som är häftigt är att dem också kan göra en stadskarta av staden man bor i. Eller kanske en världskarta? Det har vi faktiskt hemma i hallen och på den sätter jag i knappnålar på ställena jag har varit på. Tycker det är en väldigt rolig idé.

Gillar

Kommentarer