SCHEMA

Hej mina fina! Har sååå mycket att göra innan vi åker nästa onsdag.... Detta har varit/är min vecka och nästkommande vecka fram tills vi åker.

Måndag: Skola, prova studentmössa och publicera ett samarbete.

Tisdag: Skola, fotbollsträning och bli klar med 2 stycken svenska uppgifter. CX pass på kvällen.

Onsdag: Skola, Muntlig redovisning i sociologi, och GYN. Sushi med Carro. Filma & redigera video. Ev. ladda upp.

Torsdag: Röntga ryggen i Ängelholm, skola och bli klar med 1 svenska uppgift samt 1 i ledarskap. Sen psykolog möte och därefter fotbollsträning. Ev ladda upp video om det ej blev gjort på ons.

Fredag: Skola och tomt på schemat!!!! Skönt!! Men fredag kommer gå åt att packa tror jag. Eventuellt spela in en "packa med mig" typ..

Lördag: Fotbollscup hela dagen. Ut på kvällen och fira 200-dagars!!

Söndag: (Bakis!!!!) Fotbollsavslutning, osäker på om jag kan gå. Tror jag kommer behöva dagen till att packa, fixa i ordning lite hemma och jobba vid datorn.

Nästa måndag: Skola - Prov i samhälle (klassen kommer ha det medan jag är iväg) Så måste också plugga lite varje dag på Kolonialismen.... Och fotbollsträning. Myskväll hos Jeppe & Caroline.

Nästa tisdag: Skola från 8.30 till 16:15, UF mässa från 16.30-20.00 och sen HEM OCH PACKA DET SISTA.

Nästa onsdag: NUUUU ÅÅÅÅKERRRR VIIII!!!!!!!!!

Phuuu, blir nästan alldeles matt av mitt schema denna veckan. Kanske inte så mycket för några av er men för mig är det supermycket. Ikväll måste jag även fota till ett nytt samarbete och ska alldeles stram iväg på utvecklingssamtal och innan dess (1h) tänkte jag börja redigera videon som jag även nyss spela in... Det går i ett.. Saknar när jag hade noll att göra och bara låg i sängen och kolla på serie. Haha!

Känns skönt dock att kolla på listan och se allt jag redan hunnit med i veckan och bockat av. Och idag åt jag och Carro Sushi till lunch efter jag hade varit hos gyn. Så gott!

Nu ska jag redigera lite av videon och sen sticka iväg på utvecklingssamtal (wiiho) och sen hem till mamma, fota samarbete och sen tänkte jag TA KVÄLLL. Lägga mig i soffan och kolla serie. Längtar!!

Gillar

Kommentarer