Skapa mer!

I samarbete med Skapamer.se

Hej mina fina!
Hoppas er söndag har varit mysig. Efter att jag gjorde matlådorna imorse (inlägget finns HÄR) så gjorde vi v oss och sen åkte jag och mamma ut till väla och kollade lite. Vi skulle väl egentligen mest dit för att hitta klänningar men vi hittade inte en enda klänning. Men lite annat smått & gott hittade vi. Ska visa sen!

Men hörreni, i samarbete med SkapaMer.se så tänkte jag visa er lite kul pyssel. När jag var mindre älskade jag att pyssla. Allt ifrån att göra smycke, till scrapbooking och virka. Min farmor lärde mig att virka och jag var faktiskt riktigt bra på det. Men hon hjälpte alltid mig att fästa och sy fast trådarna för sy är jag riktigt usel på. Så nu blir det inte så mycket virkning.. Synd faktisk. Kanske ska försöka komma igång igen så kanske jag kan hitta någon annan som vill hjälpa mig att fästa trådarna.. Mamma kanske kan, haha! Jag virkade allt ifrån små amigurmis (små figurer) till grytlappar och handdukar.

Jag hade faktiskt tänkt försöka virka en liten väska. Och då hade jag tänkt mig något av dessa garn. Vilken färg tycker ni?

Ni kommer till granen HÄR!!!

Skapamer.se har självklart mer än garn haha! De har allt ifrån pärlor och pärlplattor, målarmaterial och hobbygrejer. In & kika så får ni se!

Nu ska jag åka och hämta mamma hos hennes kompis och sen ska vi åka till Maxi och handla lite.

Gillar

Kommentarer